Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa 146 1.6 bokser

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• alfa 146 1.6 bokser

Здравейте, купих си алфа 146 1.6 боксер 96година и искам да попитам добър ли е този мотор сравнение с ТС мотора.... мерси предварително.
    Alfa romeo 166 3.2 V6 241hp 2004г.
    Lancia Thesis 2.4 JTD 150hp 2003г.

колега честито за добрия избор ас карам 145 1.6 боксер и мога да ти кайа че много ма кефи ако ги сравниш с 1.4 тс които и двата са по 103 коня боксера за мене поне е по добър. :P и поддръжката му е малко по евтина май? абе друго си е да чуеш гласа на един боксер пожелавам ти много безаварийни километри
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Честито,колега!!! Усещането да караш тоя пъргав боксер е страхотно! Не,че туинспарка върви лошо . Просто е различно. Обслужвай си красавицата както си трябва и карай със здраве!!! Пък след 1000-2000 км. се качи на некой голф и вече нема да се колебаеш каква марка да си купиш
      sigpic33201
      930 Quattroporte

Comment

честито и безаварийно, дет се вика, ако е читава колата не се очакват проблеми, освен обичайните първоначални профилактики, важни за боксера са маслото и свещите да са ти хубави. сменяш си ремъци, ролки и ако ти щрака вариатора и него, щото после пак всичко трябва да се сваля. нещо ако не ти е ясно питаи не се срамувай. аиде още едно боксерче с сектата
        НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Ми колата е на 70000 км не можах да повярвам но е истина след 2 дена ще хода да си я регистрирам в кат и ако може да ми кажете какви части да смена, марки,цени, и какво масло да сипа..... ако може по подробно да ми обясните щото до сега карах фиат регата 1.9 дизел

Comment

????

Първоначално публикувано от vamfan
            ако ти щрака вариатора и него, щото после пак всичко трябва да се сваля
            Къв вариатор,кви 5лв,за боксер става дума !
            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Re: ????

Първоначално публикувано от JORDI
              Първоначално публикувано от vamfan
              ако ти щрака вариатора и него, щото после пак всичко трябва да се сваля
              Къв вариатор,кви 5лв,за боксер става дума !
              офффф

Comment

Re: alfa 146 1.6 bokser

Първоначално публикувано от BIzZkIt4o
                Здравейте, купих си алфа 146 1.6 боксер 96година и искам да попитам добър ли е този мотор сравнение с ТС мотора.... мерси предварително.

честита Alfa колега мисля че ще си много доволен и ще я оцениш, и много да се радваш на звука на Боксера
                айде и много безаварийни
                Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                i dvete begachki

Comment

Мерси за пожеланията но никои не ми отговаря за частите и т.н. ако някои е по запознат нека ми отговори ......

Comment

Мерси за пожеланията но никои не ми отговаря за частите и т.н. ако някои е по запознат нека ми отговори ......
                    виж темата:
                    Ремонти и подобрения по Алфа 145/6 - с цени
                    Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                    i dvete begachki

Comment

Не го плашете човека с тая тема.Иначе и двата двигателя са добри,но поне за мен BOXER е по лесен и евтин за подръжка.Но и е малко по-шумен,ама то това му е кефа

ПС:Насе77 някакво мнение от тебе няма ли Ти толкова боксери си карал и ги разбираш

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

ремъци и ролки , маркучи от евро 07, накладки NK от моторексперт- фулда българия, термостат " бер" от динекспрес, масло 20к от магазина на ъгъла на мария луиза и източен, съединител " валео" къдет намериш, диагностика и свещи при джими в елегант сервиз, бившето СБА на карловско шосе. кво ти трябва още?

Comment

Цените ако знаеш си супер!!! ))

Comment

ti si ot sofiq az ti pisa za plovdiv e pone ima i evro 07 v sofiq, za drugo kolegite da pomagat. a si ima i kluben serwiz, 6to ne ides tam сори за латинеца, не се усетих

Comment

Питай кои цени те интересуват,за да не пиша много
                              RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                              0899832271 Сашо

Comment

Working...
                              X